O PROGRAMIMA

Općenito o programima osobnog razvoja Udruge Sretan Život – Happy Life

Jedan od najvećih izazova današnjeg modernog života je pronaći malo vremena i malo mira samo za sebe. Najčešće „jurimo“ kroz taj tzv. „život“ nastojeći ispuniti neka očekivanja koja su nam kroz vrijeme odrastanja i sazrijevanja „ulili“ u našu „umnu mapu“, u naš mozak.

Osvijestiti da smo na „auto – pilotu“ 95% vremena

Znanstvenici kažu da smo već sa 7 godina isprogramirani: usvojili smo neke osnovne vrijednosti, već smo jako dobro naučili što su poželjna a što nepoželjna ponašanja. Onda se „program“ dodatno „ukalupljuje“ tijekom školovanja i s nekih 20-ak godina proces je već završen. U pravilu, godinama i desetljećima nastavljamo živjeti tako naučenim, „progamiranim“ načinom života, najčešće nikada ne dovodeći u pitanje je li to ono što oni uistinu želimo?


Zašto? Pa jednostavno „nemamo vremena“. Imamo već toliko obveza i očekivanja iz našeg okruženja (životni partneri, djeca, roditelji, obitelj, prijatelji, šefovi i kolege s posla , poslovni partneri, država…) da o svojim istinskim željama, stremljenjima, niti ne stignemo razmišljati.

 
Samo znamo da nam je skoro svakim danom sve teže i teže nostiti se sa ovim „životom“.

Promjena je moguća

Sve ipak može biti i drugačije.  Osobno sam se, kao Predsjednik Udruge Sretan Život – Happy Life, uvjerio da uistinu možemo biti kreatori života kakvog želimo  a ne proizvod  želja i očekivanja iz našeg okruženja. Možemo promijeniti naše usvojene „programe“. Možemo  voditi ispunjen, uzbudljiv, zadovoljan,  sretan život u kojem ćemo biti pomireni, zadovoljni i sretni sa samim sobom i svima drugima iz našeg okruženja. 

 

 I zato smo tu. Da vam pomognemo u pronalaženju vašeg puta. Specifičnost pristupa je u tome da se program vašeg osobnog razvoja – ako ga tako želimo zvati –  kreira prema onome što Vi osobno uistinu želite. 

 

Moći ćete izabrati različite programe: od usvajanja jedne ili više vještina ili navika preko posebnih razvojnih modula (To sam Ja,  Ja i drugi) do cjelovitog transformacijskog programa.

 

Detaljnije informacije o svakom dijelu programa možete dobiti klikom na željeni program u meniju.

 

U osnovi svega treba postojati Vaša  želja da promijenite nešto u vašem životu. Naravno, na bolje. Nećemo vam  obećavati „sreću u tri koraka“ niti „5 načina za uspjeh dok Vi spavate“.   Obećat ćemo vam samo našu  podršku, provjerene načine, vježbe, modele da ostvarite sve svoje potencijale i vodite život kakav ste oduvijek željeli. Ogovornost za promjenu je na Vama.

 

Napravite prvi korak Vaše promjene: prijavite se na neku od naših radionica, nazovite ili pošaljite e-mail.  

 

Zajedno možemo postići  da vi vodite ljepši, ispunjeniji, sretniji život. Time će i ovaj svijet postati malo boljim mjestom za život svih nas.

Kontaktirajte nas

Imate pitanja? Nazovite nas ili pošaljite e-mail!