O udruzi

Naše vrijednosti

Udruga će promicati temeljne životne vrijednosti poštenja, poštovanja, dobrote, uvažavanja drugačijih i različitih, cjeloživotnog učenja i ljubavi za sve ljude.

 

Udruga će pomagati u osobnom razvoju članova udruge ali i drugih zainteresiranih osoba. Naglasak će biti na skladnom razvijanju svih aspekata života svakoga pojedinca: tjelesnom (fizičkom), mentalnom, emocionalnom/socijalnom te duhovnom (ili skraćeno: tijelo, um, srce i duša).

 

Kroz predavanja, seminare, radionice,  i individualni coaching želimo pomagati što većem broju osoba na njihovim životnim putovanjima s ciljem da vode svrsishodniji, smisleniji, produktivniji, ispunjeniji ili…kraće rečeno – sretniji život.

 

Članom Udruge može postati bilo koji punoljetni građanin Republike Hrvatske ali i punoljetni građani iz bilo koje zemlje na svijetu.

pexels-ashford-marx-7150075

Osnivač

Zvjezdan Čorbić

Zvjezdan Čorbić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1987. a svoja znanja na području poslovnog upravljanja i vođenja ljudi, usavršavao na Lee Iaccoca institutu u SAD-u te na Henley Business School iz Engleske, gdje je stakao Executive certificate (FOM).


Licencirani je trener DISC modela osobnosti prema programu njemačke kompanije Persolog.


Ostvario je uspješnu profesionalnu karijeru u međunarodnim kompanijama. Kao voditelj prodajnih timova: ABE Marketing HR, CZ, SK i Wer liefert Was? Croatia (1994. – 1999.) te direktor WLW Croatia (2000. – 2010.) primjenjivao je u praksi različite teorijske modele o edukaciji i vođenju zaposlenika, prodajnih timova te upravljanju i vođenju kompanije. 


Od 2010. do 2017. radi kao samostalni konzultant i trener u svojoj kompaniji Edus. Cijelo to vrijeme intenzivno je surađivao s međunarodnom tvrtkom Mercuri International (MI). Pripremio je i izveo više stotina otvorenih i internih (inhouse) radionica za razvoj menadžerskih, prodajnih i komunikacijskih kompetencija te sudjelovao u provedbi značajnih domaćih i međunarodnih projekata MI-a. Specijalist je za primjenu DISC modela u poslovnim situacijama. te individualnog i timskog profiliranja prema DISC modelu osobnosti.  


U okviru programa za razvoj mladih menadžera Global Village 2014. u SAD-u, pod pokroviteljstvom Lee Iaccoca instituta, Bethlehem (Pennsylvania), kao gost predavač, održao seminar o DISC modelu osobnosti.


Proveo nekoliko godina u Irskoj na svojevrsnom studijskom putovanju. To je vrijeme iskoristio za proučavanje irskog modela razvoja društva i o tome napisao seriju članaka u poslovnom časopisu „Lider“. 


Trenutno angažiran u Udruzi „Sretan Život – Happy Life“, kao njezin predsjednik. Udruga promiče temeljne životne vrijednosti poštenja, poštovanja, dobrote, uvažavanja drugačijih i različitih, cjeloživotnog učenja i ljubavi za sve ljude. Misija Udruge je pomagati što većem broju ljudi, a pogotovo mladima,  u njihovom osobnom razvoju s ciljem da pronađu svoj put i vode smislen, svrsishodan, produktivan, ispunjen, uspješan, zadovoljan…sretan život. Naglasak će biti na skladnom razvijanju svih aspekata života svakoga pojedinca: tjelesnom (fizičkom), mentalnom, emocionalnom/socijalnom te duhovnom (ili skraćeno: tijelo, um, srce i duša).