Pridruženo članstvo

Pridruženo članstvo

Pridruženi član Udruge Happy Life može postati svaka punoljetna osoba. Pridruženi član Udruge postaje se uplatom godišnje članarine. U okviru članarine pridruženi član ostvaruje određena prava na sudjelovanje u aktivnostima Udruge u zavisnosti od vrste članstva kojeg izabere.

 

Članstvo je simbolično povezano s bojama duge kao simbola promjene te ljepšeg i sretnijeg života, a koji je sastavni dio zaštitnog znaka Udruge Happy life. Članarine se koriste za organizaciju i provedbu svih aktivnosti Udruge.

 

Vrste pridruženog članstva:

 

CRVENI ČLAN: Članarina 20€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i jednoj radionici, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

NARANČASTI ČLAN: 40€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 2 (dvije) radionice, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

ŽUTI ČLAN: 60€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 3 (tri) radionice, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

SVIJETLO – ZELENI ČLAN: 80€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 4 (četiri) radionice, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

ZELENI ČLAN: 100€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 5 (pet) radionica, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

SVIJETLO PLAVI ČLAN: 120€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 6 (šest) radionica, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

PLAVI ČLAN: 140€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 7 (sedam) radionica, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

INDIGO ČLAN: 160€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 8 (osam) radionica, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.

 

LJUBIČASTI ČLAN: 180€ godišnje

Ima mogućnost sudjelovanja u promicanju i aktivnostima Udruge na volonterskoj osnovi. Ostvaruje pravo sudjelovanja na predavanjima i 9 (devet) radionica, po vlastitom izboru, u organizaciji Udruge.